• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ЗМАЙСТРУВАЛИ ГОДІВНИЧКИ ДЛЯ ГОРОБЧИКА Й СИНИЧКИ!

ЗМАЙСТРУВАЛИ ГОДІВНИЧКИ ДЛЯ ГОРОБЧИКА Й СИНИЧКИ!

2021-02-02

/Files/images/годывнички.jpg

ЗМАЙСТРУВАЛИ ГОДІВНИЧКИ ДЛЯ ГОРОБЧИКА Й СИНИЧКИ!

Зима для птахів –це велике випробування. Коли надворі починаються холоди, пташкам доводиться нелегко. Тому птахи потребують нашої допомоги. Доброю традицією у Малоскнитській гімназії стало щорічне проведення взимку акції «Годівничка». Не став винятком і цей навчальний рік. Здобувачі освіти разом зі своїми батьками та педагогами виготовили годівнички різних типів та розвішали їх на території навчального закладу. Виготовляли годівнички з дерева, картону, пластикових пляшок, природних та інших матеріалів. Годівнички вийшли на славу – красиві і на різний смак.
«Долучитися до акції може кожен, адже підгодівля зимуючих птахів приносить користь не тільки самим птахам, але є й чудовою нагодою виявити співчуття і доброту, стати учасником важливої справи, що об’єднує всіх нас, – коментує хід акції директор гімназії Леоніда Радзивілюк. - Тому час добрих справ триває! Долучайтесь! Кожна зернина – це не лише прояв милосердя до пернатих друзів, це - посіяна вами зернина добра, яка обов’язково проросте, а у майбутньому дасть щедрий урожай людяності і відгукнеться у серцях оточуючих іншими добрими справами».
Якщо кожен із нас у зимовий час допоможе птахам – зробить годівничку, насипле небагато зерна, хлібних крихт, то цим допоможе перезимувати нашим птахам. Давайте разом турбуватися про братів наших менших та зупиняти вимирання птахів узимку. Не будьмо байдужі й оберігаймо природу!
Віта ЯРМОЛЮК,
заступник директора з навчально-виховної роботи
Кiлькiсть переглядiв: 111

Коментарi