• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • конкурс на заміщення вакантної посади:

конкурс на заміщення вакантної посади:

2021-07-01

/Files/images/конкурс.jpg

30 червня 2021 року, у відділі освіти, молоді, спорту, культури і туризму Ганнопільської сільської ради відбувся конкурс на заміщення вакантної посади:

-директора Малоскнитської гімназії Ганнопільської сільської ради Славутського району Хмельницької області;
-директора Клепачівської гімназії Ганнопільської сільської ради Славутського району Хмельницької області;
-директора Ганнопільського навчально-виховного комплексу «дошкільний навчальний заклад-середня загальноосвітня школі І-ІІІ ступенів» Ганнопільської сільської ради Славутського району Хмельницької області.
У конкурсі взяла участь єдина кандидатка, яка претендувала на посаду директора Малоскнитської гімназії - Леоніда Олександрівна РАДЗИВІЛЮК нинішній директор даного закладу.
Конкурсний відбір здійснювався за результатами тестування на платформі Google форми – програмного забезпечення для адміністрування опитування (перевірки знань законодавства у сфері загальної середньої освіти), виконання ситуаційних завдань (визначення професійних компетентностей конкурсанта), презентації перспективного плану розвитку закладу та надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії.
За результатами відкритого конкурсу члени комісії, серед яких були, дистанційно, й представники Державної служби якості освіти в Хмельницькій області Тетяна ДУПЛЯК та Наталія КОЗЄВА, вирішили вважати конкурс таким, що відбувся і визначили переможця конкурсного відбору на посаду директора Малоскнитської гімназії Ганнопільської сільської ради Славутського району Хмельницької області– Леоніду Олександрівну РАДЗИВІЛЮК.
Відповідно до Закону України «Про повну загальну середню освіту» передбачено призначення керівників державних і комунальних закладів загальної середньої освіти за конкурсом терміном на 6 років, шляхом підписання трудового договору (контракту).
Кiлькiсть переглядiв: 119

Коментарi