ПРОВЕДЕННЯ І ЕТАПУ КОНКУРСУ.

2022-01-13

/Files/images/изображение_viber_2022-01-13_10-00-20-739.jpg

ПРОВЕДЕННЯ І ЕТАПУ КОНКУРСУ.

12 січня 2022 року у ГаннопільськійТГ пройшов І етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у якому взяли участь 2 учні Малоскнитської гімназії :

1.Смолій Соломія Вікторівна- вихованка Малоскнитської гімназії 3 класу з роботою на тему "Народні пісні моєї родини"; науковий керівник : Смолій Лілія Іванівна , учитель укр.мови та літератури.
2.Дядюк Михайло Богданович- учень 8 класу Малоскнитського НВК з захистом роботи на тему :"Вплив показників якості дефектів та хвороб на здоров'я людини"; науковий керівник: Ярмолюк Віта Олександрівна, уч.основ здоров'я.
Члени журі зазначили , що дослідницькі роботи юних науковців були представлені на високому рівні, про що свідчить відмінне володіння матеріалом , чіткість та лаконічність виступів та грамотне ведення дискусії. Всі учасники отримали заохочуючі призи, а найкращі наукові доробки - найвищі оцінки та шанс взяти участь у наступному етапі Всеукраїнського конкурсу- захисту науково- дослідницьких робіт учнів - членів МАН України. Щиро дякуємо керівникам, учителям, батькам за плідну працю , підтримку, віру в дітей та іх таланти.
Кiлькiсть переглядiв: 105

Коментарi